Acum se pot achita impozitele și taxele locale direct cu cardul la casieria unității!!!
 
 

    Comuna Lunca este situatã în partea de sud a judeţului Botoşani la 36 km de municipiul Botoşani, centrul administrativ al judeţului, legãtura cu aceasta fãcându-se cu drum asfaltat Rãuseni-Lunca-Botoşani.

    Comuna Lunca se învecineazã în partea de nord cu comuna Albeşti, la est comuna Todireni, la sud cu comuna Flãmânzi, iar la vest cu comuna Suliţa.

    Comuna Lunca are în componenţã trei sate şi anume: Lunca - cu cătunul Bâznoasa, Stroieşti şi Zlãtunoaia - cu cătunul Stănești.
Zlãtunoaia este unul dintre cele mai mari sate aproape în jumãtate din populaţia comunei.
    Din punct de vedere geomorfologic teritoriul comunei Lunca face parte din podişul Moldovei şi anume depresiunea Jijia-Bahlui-Valea Sitnei

                                                            Citeste mai multe date despre Comuna Lunca

 

 

 

 

Avertizări Administraţia Naţională de Meteorologie   

 

        Primăria Comunei Lunca aduce la cunoştinţă agenţilor economici şi populaţiei următoarele termene de plată ale impozitelor şi taxelor locale :

-    30 septembrie 2018 – impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, impozitul pe mijloacele de transport şi taxa de afişaj în scop de reclamă şi publicitate (ratele aferente semestrului II 2018).


-    30 noiembrie 2018 - Totodată, se aduce la cunoştinţă persoanelor fizice şi juridice contractante că în luna noiembrie sunt termene scadente la plata redevenţei pentru concesiuni în majoritatea contractelor încheiate.


        Pentru plata cu întârziere a impozitelor şi taxelor locale se percep majorări de întârziere de 1% pe fiecare lună sau fracţiune de lună de întârziere.


        Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și cu card bancar la casieria unității.